Masthead header

Branäs – Dag 3

Nu har vi lekt i pulkabacken ett par dagar, och idag löste vi liftkort.

Det är första gången på ca 28 år som jag står på ett par skidor, så jag var minst sagt nervös när jag stod uppe i toppen på backen och kollade ner för branten framför oss där vi strax skulle kasta oss handlöst utför… Jag talade om för min familj att jag älskar dem, tog mod till mig och sa, ”Ååå hej!”, tryckte ifrån med stavarna och gav mig utför den gröna barnbacken 😀
Nog med överdramatiseringarna. Efter att vi kört i barnbacken ett par gånger, Therese och jag, så gav vi oss iväg till en blå backe i närheten för ytterligare några åk. Nu sitter vi i stugan, värmer oss och smälter maten medan barnen sover middag.

Det blir mer skidåkning i eftermiddag när barnen vaknat och ätit mellanmål.

Ikväll kommer Petra, Christer och Alva hit och ansluter till vårt glada gäng. Det ser vi fram emot.

20150121_10354420150121_103549IMG_20150121_092305